Beperkt leverbaar! Vraag voor het bestellen even na via vzwhetgroeiveld@gmail.com.

Forever Living Aloë-veraproducten

Aloë vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de doktoren de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen. Zij noemden deze plant: "De Plant van Onsterfelijkheid".

Aloë vera (barbadensis, Miller) is een cactusachtige plant, die groeit in de warmere klimaten. Feitelijk is het een familielid van de lelie- en uiachtige planten. Kennis van de buitengewoon helende werking van de verse aloë-veraplant is naar onze tijd overgebracht via folkloristische verhalen over oude geneeskundige praktijken. Wetenschappers zijn echter niet in staat geweest de helende werking van de plant te verklaren of te evenaren. Maar, in 1964 wist Dr. Bill C. Coats, een praktizerend apotheker uit Dallas, Texas, USA, een man die een droom deed uitkomen; alle voordelen van aloë vera bereikbaar te maken voor miljoenen mensen over de hele wereld. Overtuigd dat de "gel" van de plant verwijderd en gebruikt kon worden zonder dat de werking ervan verloren ging, wijdde dr. Coats zich geheel aan het bestuderen van de geheimen van de chemische samenstelling van de plant en dat te doen wat nog niemand ooit gelukt was in de 3500 jaar van de bekende geschiedenis van de plant. Het verwijderen en op natuurlijke basis stabiliseren van de gel terwijl de natuurlijke heilzame kracht geconserveerd blijft. Dit bracht hij in 1968 tot stand. Sindsdien zijn nieuwe wegen bewandeld in het gebruik van de gestabiliseerde aloë-veragel zoals in de geneeskunde, sport, in dienst van gezondheid en schoonheid, in cosmetica en bij dierenverzorging.

Waarom aloë vera helpt

Aloë vera helpt omdat de plant minstens 6 antiseptische bestanddelen bevat: lupeol, salicylzuur, phenol, ureumstikstof, kaneelzuur en zwavel. Al deze substanties staan bekend als antiseptisch, omdat ze tezamen antimicrobische activiteiten vertonen. Dit verklaart waarom aloë vera vele in- en uitwendige infecties kan genezen. Lupeol, salicylzuur en magnesium zijn ook zeer effektieve analgetica en dit verklaart waarom aloë vera een effectieve pijnstiller is.

Aloë vera bevat minstens drie ontstekingsremmende stoffen (cholesterol, campesterol en ß-sitosterol, welke alle plantensteroïden zijn) en dit verklaart waarom aloë vera zo'n effectieve behandelingsmethode is bij brandwonden, snijwonden, schaafwonden en schrammen alsook bij reumatische artritis, reumatische koorts en in- en uitwendige zweren. De aanwezigheid van enige vetzuren kan verklaren waarom is vastgesteld dat aloë vera zeer effectief is bij ontstekingen in dunne- en dikkedarm, lever, nieren en alvleesklier. De aanwezigheid van elk van deze vetzuren, speciaal ß-sitosterol, verklaart waarom vaak gerapporteerd is dat aloë-veragel een effectieve behandelingswijze is bij allergische reacties en brandend maagzuur en waarom het helpt, samen met een vetarm dieet, gevaarlijke cholesterolgehaltes te verlagen. Het is het synergisme tussen de verschillende bestanddelen van de aloë-veragel en de wijsheid van het lichaam er uit te kiezen wat het nodig heeft waarom aloë vera bij zo veel verschillende condities werkzaam is, EEN ANDERE VERKLARING IS ER NIET!

Dit alles verklaart waarom door de eeuwen heen lekendokters, dierenartsen, huisartsen en specialisten openlijk hebben verklaard, dat aloë vera de kracht heeft een monumentale lijst van ziektes en kwalen bij mens en dier te genezen of pijn te verminderen, en daarom zeer zeker de naam verdient van "Medicijn Plant", "Toverstaf", "Wonderplant", "Brandplant", "Apotheek in een pot" of "Plant van Onsterfelijkheid".

Waarom aloë vera van een gerenommeerde fabrikant? Teelt en oogst

Gerenommeerde fabrikanten bezitten vaak eigen plantages en hebben vaak de grootste expertise opgebouwd. Elke stap in het groeiproces wordt verzorgd door toegewijde experts: vanaf de kwekerij, waar de jonge scheuten worden geplant en verzorgd, tot het gecultiveerde velden met volwassen aloë-veraplanten zijn, en tenslotte de zorgvuldig geplande handmatige oogst. Alhoewel er meer dan 300 verschillende variëteiten aloë zijn, kweekt zij meestal alleen aloë vera (barbadensis, Miller). Omdat dit de variëteit is die de grootste hoeveelheid van de actieve stoffen bezit. Alleen de volwassen aloë-veraplanten met met 3-4 jaar oude bladen worden gebruikt. Meestal worden geen pesticiden gebruikt die zijn niet nodig de plant heeft zijn eigen afweer tegen ziektes, uitdroging en insecten ontwikkeld.

Verwerkingsmethoden

Zij verwerken de aloë-verabladeren binnen enkele uren na de oogst. Ze worden tweemaal gewassen en gespoeld voor ze zorgvuldig gefileerd worden. Minuten na het fileren en persen wordt de rauwe gelei gestabiliseerd via een bewezen, gepatenteerde methode, die alle 75 verschillende voedingsstoffen die op natuurlijke wijze in de plant voorkomen, conserveert. Gedurende het gehele stabilisatieproces, wordt de gel op professionele wijze behandeld. De machines en gebouwen zijn schoon en hygiënische voorzieningen optimaal, waardoor een product van hoge kwaliteit gegarandeerd wordt.
Alleen de pure aloë-veragelei wordt gebruikt. Het blad met de gelige voering wordt niet gebruikt. De pulp van de rauwe gelei blijft over om gestabiliseerd te worden. Deze pulp is een zeer waardevolle factor in de werkzaamheid van de producten. Alhoewel de producten worden verkocht als voedingssupplementen en kosmetica, worden ze meestal geproduceerd onder een farmaceutisch vergunning. Dit is het z.g. Good Manufactoring Practice (GMP). Dit betekent dat de gebouwen, machines, testapparatuur etc. onderworpen zijn aan strikte overheidsregels. Elk geproduceerd product wordt een aantal keer getest voor, tijdens en na het productieproces voor het vrijgegeven wordt uit de quarantaine door de kwaliteitscontrole. De gebruiksklare producten zijn verzegeld teneinde ze te beschermen tegen besmetting en om de duurzaamheid te garanderen.

Bewezen resultaten

De Food en Drug Research Laboratories in New York voeren onafhankelijke testen uit waarbij de gestabiliseerde gels vergeleken worden met de gel van een vers, volwassen aloë barbadensis blad. Het resultaat is dat de twee verschillende gels identiek zijn. Met andere woorden, wat je in de fles aantreft is hetzelfde wat je zou krijgen wanneer je je eigen blad zou fileren. Goede fabrikanten voeren het zegel en het Certificaat van de International Aloe Science Council. Miljoenen mensen hebben aloë-veraproducten gebruikt, met zeer positieve resultaten voor hun gezondheid.

Samenstelling van de aloë vera

vitaminen: A (beta-caroteen) wordt geactiveerd in het stabilisatieproces, C (extra C is toegevoegd in het stabilisatie proces), E (extra E voor stabilisatie proces), B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 ( niacine, niacinamide), B6 (pyridoxine), B12 (cyanocobalamine), folacine, foline zuur en choline

mineralen: aluminium, calcium, calcium-oxalaat, chloride, chroom, cobalt, fosfor, kalium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, natrium, selenium, silicium, tin en zink

aminozuren: alanine, arginine, aspartine zuur, ½cystine, glutamine zuur, glycine, histidine, hydroxyproline, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptofaan, tyrosine en valine

vetzuren: linol, linoleen, myristine, capryline, oleïne, palmitine en stearine

antiseptisch: kaneelzuur, lupeol (een natuurlijk salicylzuur), phenol, saponinen, ureumstikstof, zwavel, resistannol

analgetisch: upeol, magnesium (lactaat), antraceen, anthranol, aloetine zuur, emodine en aloe-emodine

anti-inflammatoir: bradykinase, ß-sitosterol, campesterol, HDL-cholesterol, een nieuw ontdekte component acemannan toont een stimulatie van het immuunafweersysteem

enzymen: aliinase, amylase, bradykinase, catalase, cellulase, creatinine fosfokinase, lactine dehydrogenase, lipase, nucleotidase, oxidase, protease, SGO transaminase en SGP transaminase

mono/polysachariden: aldonantose, cellulose, glucose, mannose, L-rhamnose, acemannan

overige: aloïne, barbaloïne, isobarbaloïne, chrysofaanzuur, creatine lactaat, alkalische fosfatase, zure fosfatase, etherische oliën en lignine, triglyceriden

Aloë-veradranken bevatten gestabiliseerde* aloë-veragel, per 120 ml heeft het 20 calorieën aan voedingswaarde, 0 gram vet, 30 mg natrium (1%) 6 gram koolhydraten (2%), 0 gram suikers, 0 gram proteïne. Verder kan het b.v. sorbitol bevatten (verkregen uit maïs) als verdikkingsmiddel.

* Stabiliseren doe je b.v. met ascorbine zuur (vitamine C), citroenzuur, tocopherol (vitamine E, uit tarwekiemolie) als anti-oxidanten.

Goed schudden voor het gebruik de pulp heeft de neiging naar de bodem te zakken en na opening van de fles, gekoeld bewaren voor een betere smaak.

Richtlijnen voor het gebruik
De aloë-veradranken zoals pure gel of met smaak toevoegingen zijn natuurlijke en evenwichtige voedingssupplementen die extra voordelen bieden voor het organisme en gewoon als een verfrissende drank gebruikt kunnen worden.

Aloë vera is geen geneesmiddel of medicijn

De effectiviteit van aloë vera is afhankelijk van ieders individuele behoefte die samenhangt met het persoonlijk metabolisme waardoor de hoeveelheid die men nodig heeft van persoon tot persoon kan verschillen. De hieronder volgende hoeveelheden zijn voor vele gebruikers voldoende en nuttig gebleken. Wanneer dit wenselijk is kunnen de hoeveelheden naar behoefte naar boven of naar beneden worden aangepast.

Als voedingssupplement bij vrijwel alle chronische aandoeningen:
1-4 x daags 2 eetlepels (30 ml) op een lege maag.

De informatie op deze pagina is gebaseerd op ervaring opgedaan door gebruikers van de producten, die zo vriendelijk zijn geweest ons daarvan kennis te doen nemen. De informatie geeft dus slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen.

Huidverzorging

Aloë vera is uitermate geschikt om uw huid in topconditie te houden en te verzorgen. De vochtherstellende werking van de aloë vera is al sinds de oudheid bekend, en dat maakt deze geneeskrachtige plant ook vandaag de dag tot een felbegeerd cosmeticaproduct, welke de huid glad en soepel houdt, de celstofwisseling stimuleert, aansterkend en beschermend werkt, de algemene vochtcirculatie bevordert en daarmee de vroegtijdige veroudering van de huid verhindert

Hieronder vindt u een greep uit ons gamma Skin Care - Body & Skin Care - Face.
Het volledige aanbod vindt u steeds terug in onze webshop.

- De Aloe Body Toning Kit is een luxe pakket met Aloe Body Toner, Aloe Body Conditioning Creme, Aloe Bath Gelée, een loofah en cellofaan. Body Toning Kit is een compleet verwenpakket waarmee de huid wordt gestimuleerd. De producten zijn (met uitzondering van cellofaan) ook los verkrijgbaar.

- De Aloe Body Toning Kit bestaat uit:

Aloe Bath Gelée (14) Reinigt de huid grondig. Deze verfrissende emulsie voor in bad en onder de douche is een ideale voorbereiding op de behandeling met Aloe Body Toner. 

Aloe Body Toner (56) Verstevigt de huid en verbetert de huidconditie. Deze vochtregulerende crème, met rijke kruidenformule, verwarmt de huid en helpt bij cellulite.

Aloe Body Conditioning Creme (57) Maakt de huid zacht en soepel. De crème bevordert de bloedcirculatie waardoor vastzittende afvalstoffen, vet en vocht in het bindweefsel worden afgedreven.
Loofah handschoenen, stimuleert de doorbloeding van de huid en verwijdert dode huidcellen.
Cellofaan, dekt de huid af en houdt de warmte vast waardoor de stoffen tot diep in het huidweefsel doordringen.

- Aloe First is pH-neutraal en door de weloverwogen mix van ingrediënten heeft het een verzachtend effect op zelfs de meest gevoelige huid. Aloe First is onmisbaar in huishoudens met kleine kinderen, die zich al spelend makkelijk bezeren. Ook volwassenen met een geïrriteerde huid kunnen hun voordeel doen met de effectieve werking van Aloe First. Ook beschadigd haar kan worden behandeld met Aloe First voor herstel van glans en stevigheid.

- Fleur de Jouvence is het resultaat van jarenlang diepgaand onderzoek door een team van specialisten. Deze luxe box is voorzien van een spiegel en bevat zes hoogwaardige aloë vera producten. De producten in de Aloe Fleur de Jouvence zijn ook los verkrijgbaar.

-De Fleur de Jouvence bestaat uit:

Exfoliating Cleanser (43) verwijdert make-up, vuil en dode huidcellen. Deze lotion is een ideale voorbereiding op de Rehydrating Toner.
Rehydrating Toner (42) verfrist en verstevigt de huid. De alcoholvrije toner stimuleert de huid, verkleint de poriën en verwijdert overtollig talg. Terwijl de zachte bestanddelen de huid hydrateren en voeden.
Firming Foundation Lotion (44) draagt bij aan een goede vochtbalans en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Deze lotion is een goede basis voor de make-up.
Recovering Night Creme (46) kalmeert, voedt en beschermt de huid tijdens het slapen. De crème is geschikt voor ieder huidtype.
Aloe Activator (52) is een rijke vloeistof die enzymen, aminozuren en polysacchariden bevat. Deze pure, milde reiniger kan goed in combinatie worden gebruikt met Facial Contour Mask Powder.
Facial Contour Mask Powder (45) verzorgt en reinigt de hals en het gezicht. Facial Contour Mask Powder vormt samen met Aloe Activator een krachtig gezichtsmasker voor een volledige dieptereiniging.

Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Aloe Heat Lotion zorgt niet alleen voor de spieren maar houdt ook gewrichten soepel.

- Forever Aloe Lotion is een ideale hand- en bodylotion, met een aangename geur die geschikt is voor hem en haar. De hoge concentratie aloë vera in combinatie met antioxidanten, vitamine E, collageen en elastine maken de lotion uitermate geschikt om de zachtheid en hydratatie van de huid te handhaven en te bevorderen.

- Aloe Moisturizing Lotion is een hydraterende en vochtregulerende lotion met collageen om het huidverouderingsproces te vertragen. De lotion is licht geparfumeerd en perfect te gebruiken op handen, voeten, gezicht en als basis voor de make-up. Deze intensieve vochthoudende lotion heeft naast een verzorgende werking tevens een kalmerende werking voor een zeer droge of schrale huid.

- De basis van Aloe Propolis Creme is gestabiliseerde aloë vera gel, vitamine A en E. De toevoeging van bijenpropolis, natuurlijke kruiden, kamille en smeerwortel maakt dit product geschikt voor een droge of schrale huid en verbetert de conditie hiervan.

- Zonnen is heerlijk. Het geeft energie, een gezonde bruine kleur, zorgt voor de aanmaak van vitamine D en stimuleert de bloedsomloop. Helaas kan een langdurige blootstelling aan de zon nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals huidveroudering of verbranding. Bescherm de huid en gebruik Aloe Sunscreen. Dit product beschermt de huid tegen gevaarlijke zonnebrand en de schadelijke invloeden van de UVA/UVB stralen van de zon met een doeltreffende beschermingsfactor 30. Daarnaast verkoelt en verzacht de sunscreen de huid die blootgesteld is aan de zon en herstelt de vochtbalans, waardoor een droge huid wordt voorkomen.

- Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure aloë vera gel. Dit product is goed om te gebruiken bij een droge of schrale huid. Aloe Vera Gelly trekt snel in en verzacht de gevoelige plekken. Met een pH-waarde van 5.5 irriteert de gel niet. Zelfs niet in het gebied rond de ogen (vermijd echter oogcontact).

- De huid rond de ogen is zo gevoelig dat een aparte oogcrème noodzakelijk is. De superieure ingrediënten van Forever Alluring Eyes voeden de dunne huid rondom de ogen. Forever Alluring Eyes is een product van moderne technologie dat het ontstaan van rimpels en wallen onder de ogen vertraagt.

- De exclusieve formule van Forever Epiblanc is speciaal bedacht om de huid een stralende teint te geven en gaat de vorming van donkere vlekken, zoals pigmentvlekken, tegen. Door de perfecte combinatie van aloë vera en vitamine E wordt de huid tegen veroudering en rimpels beschermd.

- Forever Marine Mask reinigt de huid diep, terwijl de textuur in balans wordt gebracht met natuurlijke mineralen uit zeekelp en algen. Daarnaast wordt de huid diep gehydrateerd en gevoed met een extract van Aloë Vera, honing en komkommer. Forever Marine Mask reinigt, verzorgt en beschermt de huid.

- Recovering Night Creme is een intensieve vochtregulerende crème die er speciaal op gericht is om het ontstaan van rimpels te vertragen. Deze zachte crème zorgt voor een matte perfectie en doet haar voortreffelijke werk tijdens de nachtrust. Gebruik Recovering Night Creme iedere nacht om de vochtbalans op peil te houden. De huid wordt zacht en behoudt haar veerkracht.

Persoonlijke verzorging

Onze producten voor persoonlijke verzorging op basis van aloë vera zijn volledig natuurlijk en bevatten geen chemische bestanddelen, hetgeen maakt dat ze bijzonder goed verdragen worden.

Onze mond is constant in beweging (om te praten of te eten) en de tere huid van de lippen komt dagelijks in aanraking met verschillende soorten voedsel en dranken. Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak.

Poetsen met Aloe Vera tandpasta ook wel gekend als Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en een perfecte mondhygiëne. Na jaren onderzoek en intensieve samenwerking met tandartsen is een formule ontwikkeld met het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis. Forever Bright Toothgel bevat geen schurende bestanddelen en tast het glazuur daardoor niet aan. Deze lekkere frisse tandpasta bevat geen fluoride en is daardoor ideaal voor het hele gezin.

Aloe Liquid Soap is een extra zachte reinigende cleanser die de huid niet uitdroogt. Aloe Liquid Soap bevat zee-extracten om de vochtbalans van de handen en de nagels te herstellen en is speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype. Om huidirritatie tijdens het scheren te voorkomen kan Aloe Liquid Soap worden gebruikt in plaats van scheergel.

Al vele jaren staat de combinatie van aloë vera en de olie van de jojobaboon bekend als een uitstekende, natuurlijke verbinding voor haarverzorging. Op deze basis heeft Forever een milde shampoo ontwikkeld voor elk haartype. Dankzij de concentratie van rijke voedingsstoffen beschermt, voedt en verzacht deze Aloe Jojoba Shampoo het haar.

Met gestabiliseerde aloë vera gel als belangrijkste ingrediënt heeft deze conditioner alles wat het haar nodig heeft. De combinatie van jojoba met gestabiliseerde aloë vera gel geeft het haar maximale veerkracht en vitaliteit. Het haar ziet er gezond uit en voelt zijdezacht aan. Gebruik daarom altijd Conditioning Rinse na het wassen met Aloe Jojoba Shampoo. Met als resultaat: zijdezacht haar zonder de veerkracht te verliezen!

De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick heeft een milde geur, geeft de hele dag bescherming en een fris gevoel. Deze deodorant is verrijkt met gestabiliseerde aloë vera gel en bevat geen aluminiumzouten of alcohol. Door de unieke samenstelling onderscheidt Aloe Ever-Shield zich van andere producten als huidvriendelijke deodorant.

Natuurlijke schoonheid begint met een schone, zachte huid. En een schone, zachte huid begint met puur natuur. Al 30 jaar is Forever Living Product vooloper in het ontdekken van natuurlijke bronnen voor een fijne, zachte en mooie huid. En we hebben een perfecte nieuwe bron: Avocado.
Gemaakt van 100% pure avocado boter. Avocado Face & Body Soap houdt uw huid schoon en gehydrateerd met de rijke en verzorgende eigenschappen van dit krachtige fruit. Avocado biedt uitkomst voor bijna ieder huidtype en is ideaal te gebruiken bij een vette huid: Het reinigt de vette huid zonder haar te irriteren en zorgt voor schone poriën en dat de huid weer kan ademen. Het bied voor de droge en gevoelige huid verzachting en dringt diep in de huid door.
De voedende en reinigende eigenschappen merkt u gedurende de hele dag door de sensationele geur van citrus die u omringt. 

Geniet van de pure geur en de rijke eigenschappen van de Relaxation Shower Gel tijdens een ontspannen douche. Een unieke formule met de hydraterende en verzachtende kracht van aloë vera, essentiële oliën en fruitextracten waaronder lavendel, bergamot, sinaasappel en komkommer die uw huid reinigen en verfrissen. Forever heeft de ultieme showergel, waar u helemaal weg van zult zijn. Gebruik Relaxation Shower Gel met onze loofah om dode huidcellen weg te scrubben. Uw huid ervaart een hydraterende, verzachtende kracht en een heerlijke zachte geur. Een verfrissende douchegel om je dag mee te beginnen…of te eindigen.

Een weldaad voor lichaam en geest is deze Massage Lotion op basis van aloë vera, witte thee en rijke oliën zoals lavendel- en citrusolie. Deze bijzondere Massage Lotion is ideaal te gebruiken na een ontspannen bad of douche met de Relaxation Bath Salts of de Relaxation Shower Gel. We hebben aan onze gestabiliseerde aloë vera- welke bekend staat om haar verzachtende, hydraterende eigenschappen- lavendel en witte thee toegevoegd.
Lavendel vanwege haar gunstige eigenschappen om te relaxen, stress te verminderen en slapeloosheid te voorkomen. Terwijl witte thee de lotion verrijkt met een zachte geur. Essentiële oliën van de aromatische bloesem afkomstig van de bergamot en komkommerextract zorgen voor een exclusieve Massage Lotion. Forever's Relaxation Massage Lotion is ideaal om uw stressvolle dag mee te beëindigen; breng de lotion aan en masseer al uw zorgen weg.

Streel uw zintuigen met de nieuwe Aroma Spa Collection van Forever. Ervaar de kracht van aromatherapie en creëer uw eigen spa.

Stap 1: Verwen uzelf met een bad vol voedende zouten uit de dode zee, lavendel en andere essentiële oliën.
Stap 2: Geniet van een ontspannen en frisse huid op basis van aloë vera, essentiële oliën en fruitextracten.
Stap 3: Ontspan uw lichaam en geest met de rijke ingrediënten van witte thee, lavendel en citrusolie.

Aroma Spa Collection bevat :

  • Relaxation Bath Salts (286)
  • Relaxation Shower Gel (287)
  • Relaxation Massage Lotion ( 288)

ARGI + bevat 5 gram L-Arginine per inname.
L-Arginine is een natuurlijk aminozuur dat sinds jaren het "Wonder molecuul" wordt genoemd. ARGI+ levert alle voordelen van L-Arginine gecombineerd met de heilzame eigenschappen van verschillende fruitsoorten!

Arctic-Sea bevat een combinatie van vetzuren uit de Omega-3 en de Omega-9 familie. De Omega 3-vetzuren komen veel voor in vette vis. Het visvet zorgt voor een normale bloeddruk en een gunstig cholesterolgehalte. Omega-3 en Omega-9 vetzuren worden algemeen
erkend als onmisbare voorwaarden voor een gezond lichaam.

Een goed uitgebalanceerd voedingspatroon heeft een gunstige invloed op onze gezondheid. Voor hen die zich bewust zijn van een tekort aan voedingsstoffen biedt Forever uitkomst. Fields of Greens combineert jong gerstgras, tarwegras, alfalfa en cayennepeper voor een goede spijsvertering. Samen levert dat een uitstekende bron van vitaminen, mineralen, proteïne, aminozuren, enzymen en antioxidanten. Stoffen die ook in hoge mate voorkomen in groene groenten.

Ginkgo Plus is een gestandaardiseerd extract uit de bladeren van de Ginkgo Biloba. Het ondersteunt de hersenstofwisseling, door ondermeer het bevorderen van de prikkeloverdracht tussen de cellen. Dankzij deze bijzondere eigenschappen van Ginkgo Biloba is het zowel goed voor het geheugen als voor het concentratievermogen.

Forever Pro 6 is speciaal ontwikkeld voor mannen. De combinatie van krachtige ingrediënten vormt samen een voedingssupplement dat specifiek is bedoeld voor het behoud van een gezonde prostaat. De toegevoegde lycopene beschermt effectief tegen vrije radicalen.

Een ideaal gewicht ligt nu binnen handbereik met Forever Lean. Twee revolutionaire ingrediënten zorgen voor een beperkte opname van calorieën uit vetten en koolhydraten. Het eerste ingrediënt is een uniek vetabsorberende vezel, afkomstig uit de cactusplant (Opuntia ficus-indica), ook wel Indiase vijgcactus genoemd. Onderzoek heeft aangetoond dat deze unieke vezel in hogere mate in staat is vetten te binden, vergeleken met andere typen planten.

Een ander uniek ingrediënt in Forever Lean is een proteïne afkomstig uit de witte boon (Phaseolus Vulgaris plant). Deze proteïne vertraagt de absorbtie van suiker in de dunne darm door tijdelijk het enzym te activeren, waardoor zetmeel niet in suiker wordt omgezet. Deze twee ingrediënten samen, kunnen u helpen om uw ideale gewicht te bereiken.

Het derde effectieve ingrediënt in Forever Lean is Chromium Trichloride. Chromium is een belangrijk spoormineraal dat een gezonde bloedsuiker bevordert, die belangrijk is omdat de glucosehulp de hersenen van brandstof voorziet. Dit is voornamelijk van groot belang voor een gunstige stofwisseling.

In combinatie met bewegen en een gezond eetpatroon helpt Forever Lean u op weg naar uw streefgewicht! Absorbent-C is een krachtig vitamine C supplement. Vitamine C is het meest bekend om zijn antioxidantwerking. Vooral in groenten en fruit komt vitamine C voor en vervult een belangrijke rol in de bescherming van het lichaam tegen invloeden van buitenaf. Een hoge dosering vitamine C ondersteunt tevens het afweersysteem. Door de combinatie met haverzemelen wordt de vitamine C volledig door het lichaam opgenomen.

Al duizenden jaren worden de vruchtjes van de Chinese boksdoorn (Lycium) en zoethoutwortel door Aziaten gebruikt ter bevordering van het gezichtsvermogen en een goede gezondheid. Zoethout (Licorice) is de wortel van de zoethoutstruik en wordt al eeuwenlang gebruikt ter stimulering van het immuunsysteem en ter verbetering van de spijsvertering.

Forever Calcium is ontwikkeld om de botten sterk en gezond te houden. Het mineraal calcium (kalk) geeft stevigheid aan het skelet en gebit. Ook is calcium nodig voor het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Calcium speelt tevens een belangrijke rol bij de bloedstolling, de celgroei en de hormoonstofwisseling. Voor een optimaal resultaat heeft Forever aan dit product vitamine D toegevoegd. Dit verhoogt de opname van calcium door het lichaam. 

Forever Nature's 18 bevat kauwtabletten met een aangename smaak. Dagelijkse inname zorgt voor aanvulling van belangrijke stoffen in de dagelijkse voeding. Een rijke hoeveelheid van verschillende groente- en fruitextracten ondersteunt het immuunsysteem met een flinke dosis antioxidanten. De toevoeging van rutine is goed voor de bloedcirculatie en heeft een gunstige werking op de bloeddruk.

Aloë-veragel

Aloë-veragel voor inwendig gebruik evenaart de kwaliteit van de pure gelei die uit het aloë-vera blad komt. Net hetzelfde als zou u een aloë-verablad opensijden en de gelei eruit direct innemen.

Het pure aloë-verasap is zeer geschikt als kuurmiddel en kan de meeste uiteenlopende klachten verzachten en het kan de oorzaken ervan bestrijden. Juist de werking op de darmen, het grootste immuunorgaan van het menselijk lichaam, kan niet hoog genoeg ingeschat worden.

De reinigende werking en de ondersteunende kracht van het immuunsysteem van deze oeroude geneeskrachtige plant, draagt bij tot het algehele aansterken van het organisme, het helpt de zelf genezende krachten van de mens in harmonie te brengen, en helpt zo vele ziekten en kwalen te vermijden.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat regelmatige inname van het aloë-verasap een positieve uitwerking heeft op de witte bloedlichaampjes, en hun afweer tegenover virussen bevordert.

Naast het aansterken van de zelfgenezing, heeft wetenschappelijk onderzoek de volgende werking van de aloë vera ontdekt en bewezen:

- Aloë vera reinigt de darmen.
- Aloë vera brengt de algehele stofwisseling weer zo goed mogelijk in balans.
- Aloë vera ontgift het bloed; het haalt er de 'niet-menseigen' stoffen uit.
- Aloë vera heeft antioxydante eigenschappen.
- Aloë vera verlaagt het vetgehalte in het bloed.
- Aloë vera is bloedvaatverwijdend waardoor rode bloedlichaampjes de zuurstof weer optimaler kunnen vervoeren.
- Aloë vera is antibacterieel.
- Aloë vera is antimicrobieel.
- Aloë vera is antimykotisch.
- Aloë vera heeft een bijzonder helende werking bij wonden.
- Aloë vera is pijnverlichtend.
- Aloë vera vermindert de jeuk bij huidproblemen.
- Aloë vera bevordert de genezing bij littekens en verbrandingen.
- Aloë vera is vochtherstellend.
- Aloë vera is ontstekingsremmend.

Aloë-veragel is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement dat voor 96% uit gestabiliseerde aloë-veragel bestaat. Aloë vera is een buitengewoon goede leverancier van vele essentiële voedingsstoffen, mineralen, aminozuren, vitaminen en enzymen die de spijsvertering ten goede komen, en daarmee de weerstand versterken.

In de Aloe Berry nectar zitten alle vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen die ook voorkomen in Aloe Vera Gel. Daarnaast bevat Aloe Berry Nectar vers sap van zorgvuldig geselecteerde veenbessen en appels. Geniet van de voordelen van aloë vera en het vruchtensap in de Aloe Berry Nectar.

Forever Aloe Bits n' Peaches bevat naast de gestabiliseerde aloë vera gel ook perzikaroma en perzikconcentraat. De ‘Bits' zijn stukjes vezelrijke aloë pulp die gedrenkt zijn in perzikconcentraat. Door de aangename perziksmaak is de drank uitermate geschikt voor kinderen.

Forever Freedom bevat naast gestabiliseerde aloë vera Gel, vitamine C, glucosamine, chondroïtine en MSM (methylsulfonylmethaan). MSM een natuurlijke organische vorm van zwavel dat van nature in verse rauwe groenten en fruit zit voor het ondersteunen en behouden van kraakbeen en soepele gewrichten. Forever Freedom is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement en is ook geschikt als verfrissende drank.

De multifruitdrank Forever Pomesteen Power combineert de voedingsstoffen van de antioxidant rijke granaatappel en mangosteen (xanthonen) met peer, framboos, braam, blauwe bosbes en druivenpitten. Granaatappelsap bevat meer antioxidanten dan rode
wijn, groene thee, cranberry sap en sinaasappelsap. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen.

Onze nieuwe fantastische FAB, Forever Active Boost, is een natuurlijke energiedrank die u extra energie geeft om de hele dag actief te blijven. FAB is anders dan andere energiedranken, want het geeft zowel onmiddellijk energie als energie voor de langere termijn. De onmiddellijke energie boost komt van guarana, een natuurlijk ingrediënt dat erg populair is in o.a. Brazilië. De lange termijn energie is te danken aan ADX7 technologie; een mix van adaptogenische kruiden en vitaminen ontwikkeld door een gerenommeerde Russische sportwetenschapper en onderzoeker. ADX7 heeft Rusland geholpen om meer dan 130 Olympische medailles voor atletiek te winnen! Deze heerlijke drank zorgt ervoor dat "uw motor” blijft lopen en u elke uitdaging aankan.

Sonya Palettes: De Sonya Palette is verkrijgbaar in zeven verschillende combinaties om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.
De zeven Sonya Palettes zijn onderverdeeld in vijf ‘Go Anywhere' en twee ‘Beauty plus' paletten, voor iedere gelegenheid.

Sonya Creme-to-powder foundation: Met een keuze uit twaalf koele en warme tinten om uw natuurlijke uitstraling te benadrukken. De foundation wordt als een crème op de huid aangebracht en creëert een ‘poeder finish' die dankzij de zeer fijne textuur zijde zacht is voor de huid.

Sonya Lipstick: Zoen, spreek en glimlach vol zelfvertrouwen met onze uitgebreide selectie van rijk gekleurde long-lasting lipsticks. Deze met Aloe Vera, vitamine A, C, E, zee-extracten,babassu-olie en kamille verrijkte kleuren voegen slechts de perfecte finishing touch op uw make-up.Van Sheer Chocolate Kisses tot Pink Champagne. Sonya Lipstick creëert een zacht resultaat die uw lippen onweerstaanbaar maakt.

Sonya Eyeshadows: Laat uw ogen spreken met een passende kleur uit Sonya's unieke oogschaduwtinten. De Aloe Vera formule in de Sonya Eyeshadows verzacht en kalmeert de fijne huid rondom uw ogen en zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen of in lijntjes lopen. Alle verrijkende ingrediënten die onze producten zo speciaal maken, zorgen ervoordat uw ogen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Sonya Blushers: Van een subtiele gezonde blos tot een dramatische look; met de Sonya Colour Collection heeft u de blush die uw gezicht zalopfleuren. In 11 verbluffende tinten vindt u alle pure en eenvoudige ingrediënten die u van ons gewend bent. Accentueer uw wangen en creëer jukbeenderen die uw gezicht laten spreken! Een zachte rouge voor een licht,luchtig of transparant resultaat. Door de zeer fijngemalen pigmenten op basis van 0.5 micron voelt de Sonya Blush zacht aan en geeft het kleur en vorm aan uw gezicht.

Sonya Translucent Pressed Powder: Deze poeder is verrijkt met de fijnste pigmenten om zo een zijde zachte en luxueuse finish te geven die bovendien geschikt is voor alle huidtypes.
Beschikbaar in 3 tinten.

Sonya Mascara and brow fix: In één oogopslag lange en klontvrije wimpers met de Sonya Mascara. Opvallend lange envolle wimpers zijn het resultaat van onze mascara. Deze ultrarijke formule accentueert, verlengten versterkt uw wimpers. Het specialeborsteltje zorgt voor een klontvrij resultaat. Sonya Mascara biedt een verzorgendesensitive-formule om uw wimpers zacht en soepel te houden. Grote, mooie ogen zijn dankzij de Sonya Mascara niet langer een verbeelding!

Sonya Lip/eye pencils: Onweer staanbaar en ultra resistent: Trek de aandacht naar uw lippen, voeg wat drama aan uw ogen of verzacht en accentueer uw natuurlijke uitstraling. Romig en glad; met onze exclusieve Aloe Vera formulering zorgen de Sonya Lip en Eye pencils voor een perfecte toepassing iedere keer weer. Door de tinten van de lippencil te combineren met onze lipstickkleuren creëert u de perfecte glimlach!

Sonya Lip gloss: Laat uw lippen spreken, gun ze dat zachte gevoel evenals die langblijvende schittering met de 4 kleuren van Aloe Vera verzorgende Lipgloss. De perfecte "musthave” voor mooi verzorgde en gezondelippen. Deze buitengewone Lipgloss beschikt over de verzorgende kracht van Aloë Vera, Vitamine E en zeeëxtracten om uw lippen te helpen verzachten en beschermen terwijl u van de langdurige schittering geniet.