Vlees van eigen hoeve. Proef dit overheerlijke vlees van onze hoevedieren op natuurlijke wijze gevoed en zonder antibiotica.

Klanten van de Lommelsehoevewinkel en vrienden van vzw het Groeiveld kiezen bewust voor het vlees van onze dieren, omdat zij dierenwelzijn zeer belangrijk vinden. Gelukkige dieren zijn smaakvolle dieren en daarom doen we er alles aan om onze dieren een zorgeloos leven te schenken. U koopt ons vlees rechtstreeks bij de boer. In de prijs is het dierenwelzijn 100% inbegrepen.

Al onze dieren worden gekweekt op het bedrijf zelf en alleen de beste dieren worden geselecteerd voor het vlees dat aangeboden wordt op de hoeve. De dieren worden gevoederd met allemaal zelfgeteelde biologische gewassen: grasklaver/hooi, granen, aardappelen, voederbieten, pompoenen, wat het beste kwaliteitsvlees oplevert.

Het kalfsvlees is van kalveren die op het bedrijf geboren worden. Ze blijven zoveel mogelijk samen met de moeder in de weide lopen. Hierdoor wordt het echte natuurlijke kalfsvlees verkregen met ouderwetse kleur en smaak.

Folder Scharrelvarkens Lommelsehoevewinkel 2024
PDF – 188,4 KB 146 downloads
Folder Rundvlees Lommelsehoevewinkel 2024
PDF – 172,3 KB 167 downloads
Folder Kalfsvlees Lommelsehoevewinkel 2024
PDF – 169,8 KB 88 downloads
Folder Gevolgeltevlees SLAGERIJ 2024
PDF – 121,6 KB 142 downloads